Consiliul Județean Prahova a finalizat lucrările de protejare a DJ234 – Comuna Chiojdeanca

25 mai 2020  |  11:49  |  👁 225 Vizualizari


Consiliul Județean Prahova a finalizat lucrările care au vizat protejarea corpului și a platformei drumului pe DJ 234 Km 3+850 până la Km 4+300, din satul Nucet Comuna Chiojdeanca, implicând lucrări de: șanțuri prefabricate de lungime 400 ml, montat podețe tubulare de diametru 600 mm, în numar de 4 buc, așternere mixtură asfaltică pe 400 ml.

Am eliminat riscul ca sute de locuitori ai satului Nucet, din Chiojdeanca, să rămână izolați.

Peste 160 de familii, mai mult de 400 de persoane, din satul Nucet, ar fi fost izolate dacă nu am fi intervenit la timp, în contextul în care, în această zonă, au avut loc alunecări de teren și nu mai exista nicio altă rută de ocolire, care să permită accesul mașinilor sau aprovizionarea prahovenilor din această localitate.

Este de datoria noastră să ne respectăm atribuțiile și să acționăm, întotdeauna, rapid și în beneficiul comunității locale!

Continuăm reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și prin Programul de turnare covoare asfaltice 2020, având în curs finalizarea lucrărilor pe alte 41 drumuri județene, din Prahova. Vă țin la curent!” – a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.