Consilierul local Gheorghe Sîrbu (PNL) îl critică pe primarul Adrian Dobre (PNL). Andrei Volosevici (PNL) se distrează

29 mai 2020  |  10:42  |  👁 1847 Vizualizari


Din cauza problemelor de natură penală, în anul 2016 Andrei Volosevici nu a mai putut candida la Primăria municipiului Ploiești, iar atunci l-a susținut pe prietenul și fostul său coleg de liceu, Adrian Dobre, acesta din urmă câștigând alegerile cu sprijinul lui Volosevici, fără de care nu ajungea primar.

După ce Volosevici nu și-a primit locul eligibil pe listele PNL pentru alegerile parlamentarele din toamna lui 2016, așa cum bătuse palma cu Adrian Dobre și conducerea județeană a PNL, acesta a migrat la ALDE, afirmând în cercuri restrănse la acea vreme: „PNL Prahova mi-a tras-o”.

În prezent, Andrei Volosevici contrazice proverbul românesc „Nu ling unde scuip”, ba mai mult, se află din nou în tabăra PNL Prahova, acolo unde a fost primit ca un erou, după mandatul dezastruos al primarului Dobre și pus să candideze pentru un nou mandat la Primăria Ploiești, împotriva voinței primarului în funcție, cel care nu de mult a fost numit de însăși președintele României, Klaus Iohannis, pentru buna gestionare a municipiului – PRIMAR GENERAL –

Așadar, Andrei Volosevici și-a reîntregit echipa cu nimeni altul decât colegul consilier local PNL, Gheorghe Sîrbu, pe care l-a „montat” să îl tragă la răspundere pe Adrian Dobre pentru toate problemele actuale ale Ploieștiului.

Miercuri, 28 mai (n.r. a.c.) la ședința Consiliului Local al municipiului Ploiești, alesul local PNL Gheorghe Sîrbu a solicitat insistent să i se explice de ce Ploieștiul a ajuns în incapacitatea de a plăti ratele la bănci în lunile martie și aprilie, în perioada în care la nivel național ne aflam în stare de urgență.

Subiectul a trezit o serie de reacții în Consiliul Local Ploiești, în momentul în care aleșii locali au analizat propunerea primarului Adrian Dobre cu privire la modificarea clauzelor de rambursare a liniei de finanțare din contractul de credit cu BCR, în condițiile în care banca a acceptat o perioadă de grație de șase luni, costul suplimentar, potrivit președintelui de ședință, fiind de peste 30.000 de euro.

Consilierul local Gheorghe Sîrbu a intervenit și a solicitat socoteală de ce nu au fost achitate ratele pe lunile martie și aprilie, pentru bănci. Iar de aici până la transformarea ședinței într-un circ a fost doar un pas, pentru că s-a ajuns la situația ca un consilier PNL să îi ceară explicație primarului PNL Adrian Dobre.

„Eu sincer aș propune prorogarea acestui proiect ca să-l fundamentăm cum trebuie”, a susținut Gheorghe Sârbu, consilierul PNL, care considera că „ne jucăm cu banii ploieștenilor”.

Întreaga situație a fost catalogată de social-democrați ca fiind „un moment istoric”, în condițiile în care proiectul era inițiat de primarul PNL Adrian Dobre, iar principalii „contestatari” erau fix aleșii liberali.

Cu alte cuvinte, între Adrian Dobre, actualul primar PNL și Andrei Volosevici, candidatul oficial al PNL pentru Primăria Ploiești la următoarele alegeri locale, se poate folosi un vechi proverb: „Ferește-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă feresc singur!”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.