Consilierii municipali PSD propun micsorarea chiriilor teraselor amplasate in Ploiesti pana la sfarsitul anului

21 mai 2020  |  12:13  |  👁 256 Vizualizari


Propunere inedita a viceprimarului Cristian Ganea pentru domeniul Horeca din municipiul Ploiesti: diminuarea chiriilor teraselor amplasate pe teritoriul orasului Ploiesti.

Viceprimarul municipiului Ploiesti Cristi Ganea a publicat pe pagina sa de facebook ca solicita, impreuna cu consilierii locali PSD, primarului Adrian Dobre si Consiliului Local “să accepte iniţierea de urgenţă a unui proiect de hotărâre prin care chiriile plătite pentru terasele amplasate pe teritoriul municipiului să fie diminuate până la finalul acestui an.”

Ce motive invoca Cristian Ganea?

“Starea de alertă şi măsurile de distanţare socială impuse prin deciziile Guvernului României duc la diminuarea drastică a veniturilor investitorilor din domeniul alimentaţiei publice.

Consilierii locali PSD nu pot rămâne orbi la faptul că domeniul Horeca este în acest moment cea mai afectată ramură a economiei naţionale şi vrem să venim în sprijinul patronilor care nu vor putea deschide, încă, restaurantele la întreaga capacitate şi vor fi nevoiţi să reducă locurile de pe terasele de întâmpinare pentru a respecta regulile de distanţare socială şi de diminuare a riscului de răspândire a COVID-19.

Trebuie să fim responsabili şi să venim în sprijinul celor care îşi desfăşoară afacerile în acest domeniu în municipiul Ploieşti, pentru a demonstra că ne pasă şi că suntem în stare să elaborăm măsuri menite să ajute atât investitorii, cât şi angajaţii firmelor din acest domeniu. .

Trecem printr-o perioadă dificilă, în care trebuie să dovedim responsabilitate şi să înţelegem problemele financiare şi sociale cu care se confruntă firmele care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul municipiului Ploieşti. 

Mihai chiriile plătite pentru terasele amplasate pe teritoriul municipiului să fie diminuate până la finalul acestui an.”