Compania Facebook își schimbă numele: Meta. Anunțul a fost făcut de Mark Zuckerberg

29 octombrie 2021  |  05:52  |  👁 454 Vizualizari


Compania Facebook se va numi Meta, de la 1 decembrie, și va avea un nou logo, a anunțat joi fondatorul și CEO, Mark Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, fondator Facebook: Suntem o companie care dezvoltă tehnologie pentru a se conecta. Împreună, putem pune în sfârșit oamenii în centrul tehnologiei noastre. Și împreună, putem debloca o economie a creatorilor mult mai mare. Pentru a reflecta cine suntem și ceea ce sperăm să construim.

Mark Zuckerberg a anunţat noul nume după ce a dezvăluit planurile de a construi un metavers, o lume virtuală în care oamenii pot juca, lucra şi comunica, folosind căşti VR.

Schimbarea numelui este parte a unui proces de rebranding și o schimbare de strategie.

Încă de săptămâna trecută s-au vehiculat online nume, după apariţia unui articol de presă potrivit căruia Facebook ar intenţiona să apeleze la un rebranding.

Site-ul cu ştiri din lumea tehnologiei The Verge scria că un grup cu o nouă denumire va funcţiona asemenea unei companii-mamă pentru toate brandurile din alcătuirea sa – Facebook, Instagram, WhatsApp – şi va reflecta accentul pus pe realitatea virtuală şi pe realitatea augmentată.

Acțiunile vor fi tranzacționate din 1 decembrie la bursă sub indicativul ”MVRS”.

Brand-urile companiei, cum ar fi Facebook, nu își vor schimba numele.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.