Comedie totală cu Zoia Staicu (consilier PNL) protagonistă, la Primăria Ploiești

13 iunie 2020  |  10:49  |  👁 2407 Vizualizari


Un adevărat recital comic la primăria Ploiești, cu protagonista Zoia Staicu, actualmente Consilier Local, care visează să devină City Manager al orașului.

Zoia Staicu, consilier Local al primăriei, vrea să devină City Manager al orașului, sau, în cel mai rău caz, doar viceprimar. Ca să-și îndeplinească marele vis, alegerile trebuie câștigate de Andrei Voloșevici. Și ca tot planul să iasă cum trebuie, Zoia a trecut la atac. Și persoana cea mai vizată este actualul primar, Adrian Dobre, momentan, tot de la PNL:

Astfel, la ședința de Consiliul Local avută vineri, Zoia Staicu îl critica pe actualul primar liberal Adrian Dobre, penelista  cerând  cuvântul şi a întrebat de ce să fie cumpărate autobuzele noi cu fonduri din bugetul local şi nu cu bani din creditele luate de municipalitate.

Și ca episodul să devină cu adevărat o comedie,  preşedintele de şedinţă, George Botez, i-a cerut consilierei PNL să formuleze un amendament, cu punct şi virgulă, pentru a putea fi supus votului Consiliului Local, aşa cum scrie la regulament. Moment în care Zoia a trecut la un limbaj confuz, plin cu bâlbâieli, parcă mândră să dovedească ce membru PNL bine pregătit este.

Văzând că situația devine și mai dificilă, Zoia a trecut la expresii de genul: “păi să mă ajute cineva din executiv”, “aaaa, propun să…”.

După o pauză de 10 minute în care doamna consilieră și-a tras sufletul și a dat câteva telefoane să se documenteze, aceasta a cerut prorogarea rectificării bugetare a primăriei, pentru o mai bună refundamentare.

Trecând iar 10 minute de pauză, rolul Zoiei Staicu a fost luat de un alt consilier local PNL, numitul Vlad Frusina.

Fiind nou în breaslă, Vlad Frusina nu a avut capacitatea să formuleze un amendament corect și coerent la lista de investiții care ar urma să fie făcute de către Apa Nova, conform contractului încheiat cu Primăria Ploiești. Fiind împins telefonic de către un coleg mai cu ”tupeu”, Vlad Frusina a cerut ca toate investițiile Apei Nova din 2020 să fie direcționate către canalizarea din cartierul Mitică Apostol. Problema era una singura: amendamentul încălca contractul cu Apa Nova, și avea și o doza maximă de…ilegalitate!

Cert este că Zoia Staicu, una din membrele familiei Staicu sus-pusă de către PNL pe funcții și bani publici frumoși, va fi un element cheie în războiul Voloșevici – Adrian Dobre, un război care va atinge cote alarmante în perioada electorală care se apropie.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.