CJ Prahova organizează la Ploiești primul Târg de Crăciun asemănător celor din orașele europene!

3 decembrie 2019  |  20:53  |  👁 1059 Vizualizari


Nu mare ne-a fost mirarea ca Ploieștiul să aibă anul aceata Orășelul Copiilor la periferie, în Parcul Muncipal Vest.

Atipic, dar de la primarul Adrian Dobre, după festivalul gunoaielor organizat în vară, când Ploieștiul a fost transformat la propriu într-o groapă de gunoi, nici în preajma sărbătorilor de iarnă nu ne putem aștepta la surprize plăcute.

Poate că pentru descongestionarea traficului, ar fi reprezentat un atu faptul că distracția copiilor se mută din centrul orașului, dar marile capitale Europene, celelalte orașe din România, cu târguri organizate ca în povești, amplasate în zonele centrale, cum au gândit oare? Cum au rezolvat problema aglomerației de sărbători?

Iată că la Ploiești, spiritul Crăciunului a fost salvat de Consiliul Județean Prahova.

Administrația județeană și-a luat responsabilitatea să organizeze prima ediție a unui Târg de Crăciun special, unde atât ploieștenii, cât și toți prahovenii se vor bucura de Magia Sărbătorilor, ascultând colinde susținute de artiști prahoveni de toate vârstele, pe scena amplasată în parcarea din fața Casei Albe.

Începând de joi, 5 decembrie, ora 18.00, în ajun de Moș Nicolae, organizatorii vă invită cu mic și mare în parcul din fața Palatului Administrativ din Ploiești, la deschiderea TÂRGULUI SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ.

Moș Crăciun și căsuța sa, alături de căsuțele pline cu bunătăți și produse unicat, colindele, spectacolele, atelierele creative și numeroasele surprize pregătite vor întregi atmosfera specifică sărbătorilor.

De ce este special acest Târg?

Comercianții vor fi primiți fără taxă, dar numai dacă își iau angajamentul să doneze 10% din încasări.

Cele 14 căsuțe închiriate pentru târgul din fața Palatului Administrativ, de la SGU Ploiești, vor fi ocupate de meșteșugari din județ care nu numai că vor comercializa obiecte făcute manual, ci vor fabrica pe loc decorațiuni, jucării și chiar globulețe. 

Tot de la comercianții prezenți la târg vor putea fi cumpărate dulciuri de casă, plăcinte, cafea și ceai cald.

Sumele donate în locul taxei vor fi utilizate în scop caritabil pentru cămine de bătrâni și centre de copii din Prahova.

Târgul de Crăciun organizat de Consiliul Județean Prahova poate fi vizitat în perioada 5 – 27 decembrie, iar organizatorii spun că Magia Sărbătorilor de Iarnă va fi simțită pe deplin, de toți participanții.

P.S.: Atenție la primarul Dobre! Vinde GOGOȘI!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.