Ciolacu, șah pentru Guvernul Orban: Le dau o veste proastă!

25 august 2020  |  06:35  |  👁 470 Vizualizari


Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, la scurt timp după declarațiile premierului.
Președintele PSD Marcel Ciolacu susține, într-o postare pe Facebook, că Guvernul Orban nu-i consideră pe copiii românilor „o prioritate”.
„Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban! Premierul care nu are bani nici pentru alocații, nici pentru tablete, nici pentru măști gratuite pentru copii, găsește în schimb bani atunci când vine vorba de racolat parlamentari pentru moțiunea de cenzură!
Pentru Guvernul PNL începerea școlii în condiții de siguranță nu este importantă. De aceea nu s-au grăbit să le spună românilor care sunt regulile clare pentru instituțiile de învățământ. Semafoare, declarații greșite pentru părinți, ”PEPSIglas”… De aceea, doar fondul de rezervă al Guvernului a fost realimentat la rectificare și nu bugetul autorităților locale, în responsabilitatea cărora au pasat deschiderea școlilor!”, a transmis Ciolacu.
Liderul social-democraților susține, totodată, că „pentru Guvernul PNL doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcții, sunt importante! Fără scrupule, banii românilor sunt aruncați în stânga și-n dreapta, doar doar PNL rămâne la guvernare!”
„Le dau o veste proastă! Nu vor reuși! Vor pleca acasă! De îndată!”, a mai scris președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.