Ciolacu: Dacă vor fi anticipate, vă dau în scris că Orban nu va mai fi premier niciodată

13 ianuarie 2020  |  11:01  |  👁 56 Vizualizari


Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost ironic, duminică, la Călărași, afirmând că dacă vor fi organizate alegeri anticipate, Ludovic Orban nu va mai fi premier și poate spune acest lucru „în scris”.
„Dacă vor fi anticipate eu vă dau scris că domnul Orban nu va mai fi premier niciodată. Toată lumea încearcă să scape de el”, a spus Marcel Ciolacu, duminică, la Călărași, potrivit Mediafax.
Liderul interimar al PSD spune că tema alegerilor primarilor în două tururi și pensiile speciale sunt „teme false”.
„O să facă o sesiune extraordinară, iar o să aducă teme false cu alegerea primarilor și cu pensiile speciale. Vă anunț că PSD va vota împotriva legii pensiilor speciale. E o chestiune cerută de români, trebuie să respectăm cerințele românilor. De altfel și ei trebuie să respecte ce au cerut românii la referendum, aceea de a nu interveni pe Legile justiției”, spune Ciolacu.
Despre o posibilă asumare a răspunderii pe alegerile primarilor în două tururi, Marcel Ciolacu a spus că în acest caz PSD va depune moțiune de cenzură.
„E posibil să vină cu asumarea răspunderii pe tema alegerii primarilor în două tururi. Categoric PSD va depune moțiune de cenzură. Deja sunt două partide care am anunțat acest lucru, noi și UDMR. Vom continua negocierile cu celelalte formațiuni politice. Sper să creăm o majoritate parlamentară necesară pentru propunerea unui premier președintelui României”, a mai declarat președintele interimar al PSD.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.