Cinci trucuri pentru un zâmbet de milioane

21 octombrie 2020  |  09:19  |  👁 489 Vizualizari


Felul în care arătăm, postura corporală, energia pe care o degajăm și, nu în ultimul rând, un zâmbet plăcut și luminos sunt suficiente pentru a câștiga pe oricine de partea noastră.

Un astfel de zâmbet, însă, se obține și mai ales, se întreține.

Uneori, nu avem nevoie de cuvinte pentru a face o impresie excelentă.
Felul în care arătăm, postura corporală, energia pe care o degajăm și, nu în ultimul rând, un zâmbet plăcut și luminous sunt suficiente pentru a câștiga pe oricine de partea noastră. Un astfel de zâmbet, însă, se obține și mai ales, se întreține. Iată cinci trucuri pentru un zâmbet de milioane.

1. Periază-ți dinții în mod regulat

Incă din copilărie, părinții tăi au subliniat întotdeauna importanța de a avea dinți sănătoși. Sunt convinsă că nu ai uitat asta.

Periază-ți întotdeauna dinții după ce vă trezești, dar și după fiecare masă. Folosește tipul de periuță adecvat pentru tine. Asigură-te că nu îți rănește gingia și că are capacitatea de a curăța dinții. Evită pasta de dinți cu flour și optează pentru una fabricată în România, pe bază de ingrediente naturale.

Nu uita să îți cureți periuța de dinți după fiecare utilizare.

2. Folosește ața dentară

Folosește ața dentară după fiecare periaj, în special după mese. Acest process îți permite să îndepărtezi resturile de alimente mici dintre dinți la care nu poate atinge o periuță de dinți obișnuită.

Nu folosi niciodată alt material decât ața dentară.

Nu numai că ața dentară îndepărtează placa urâtă de pe dinți, dar și întărește gingiile, făcându-le mai sănătoase.

3. Ai grijă de limba ta
Când te speli pe dinți, este întotdeauna important să incluzi și curățarea limbii.

Resturi alimentare pot rămâne pe limbă ceea ce poate provoca o respirație urât mirositoare. Folosește apa de la robinet sau o apă de gură specială pentru a-ți curăța limba.

4. Poartă aparat dentar

Aparatul dentar a devenit o modă, indiferent de vârstă. Nu este vorba doar de estetică dar și de faptul că atunci când dinții sunt aliniați, aceștia dar și gingiile pot fi curățați și întreținuți așa cum trebuie.

5. Ai grijă de sănătatea ta

Dinții tăi reflectă deseori starea ta de sănătate. Atunci când dinții tăi nu par să coopereze cu îngrijirea pe care le-o acorzi, poate fi înțelept să arunci o privire asupra sănătății tale.

Ești sănătoasă? Fumezi mult? Mânînci ce trebuie? Faci sport? Fii mereu sănătoasă la interior și exterior, iar dinții vor fi la fel.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.