ChatGPT prinde ‘viață’: modalitate inedită pentru cei care vor să facă bani

2 martie 2023  |  11:01  |  👁 158 Vizualizari


Dezvoltatorii interesaţi să construiască aplicaţii bazate pe ChatGPT vor putea folosi, contracost, noul API pus la dispoziţie de OpenAI, informează News.ro.

OpenAI a lansat un API (Application Programming Interface) pentru ChatGPT, la care companiile şi dezvoltatorii interesaţi să folosească sau să vândă servicii bazate pe celebrul chatbot pot aspela.

Noul API permite integrarea ChatGPT fie în forma sa originală, fie cu modificările considerate necesare de client. Printre primii clienţi ai noului API se numără Snap şi Shopify.

Costuri

Accesul la API-ul ChatGPT va costa 0,002 dolari la fiecare 1.000 de jetoane, unde 1.000 de jetoane reprezintă aproximativ 750 de cuvinte. Vor exista şi planuri dedicate clienţilor vor avea nevoie de o capacitate mai mare.

Totodată, OpenAI lansează şi un API pentru modelul speech-to-text Whisper, care va putea fi folosit pentru transcriei şi va costa 0,006 dolari pe minut.

Cu aceeaşi ocazie, OpenAI anunţă o modificare de politică menită să liniştească temerile legate de intimitatea celor care-i folosesc creaţiile. De acum înainte, datele obţinute prin intermediul API-urilor nu vor mai fi folosite pentru antrenarea algoritmilor fără acordul dezvoltatorilor.

Noile instrumente de business vin la puţin timp după ce compania a lansat ChatGPT Plus, o versiune a chatbot-ului cu mai puţine limitări, care costă 20 de dolari pe lună.

sursa: stiripesurse.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.