CFR: se înregistrează întârzieri în circulația trenurilor Gara de Nord – Aeroport, probleme tehnice

13 decembrie 2020  |  09:10  |  👁 369 Vizualizari


CFR SA informează că, din cauza unor probleme tehnice neprevăzute, se înregistrează mici întârzieri în circulația trenurilor pe ruta ruta directă Gara de Nord – Aeroport.

Dat fiind faptul că este prima secție de cale ferată, pe care se aplică sistemul de operare de tip „cadențat”, pe o linie nouă și cu o instalație nouă, au apărut aceste probleme tehnice, însă ele au fost deja identificate și vor fi rezolvate în scurt timp, spune compania într-un comunicat.

CFR SA dă asigurări că problemele de ordin tehnic vor fi remediate operativ, iar trenurile pe relația Gara de Nord – Aeroport vor circula în condiții normale.

Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au început să circule de duminică, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers al trenurilor. Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.

CFR Infrastructă a anunțat miercuri că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, acestea fiind operate de CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.