Centru de zi nou pentru copii în comuna Tomșani, realizat din fonduri europene

25 iunie 2020  |  13:49  |  👁 554 Vizualizari


Mihai Florin Pelin reprezintă un alt exemplu de bun gospodar, un primar care se gândește atât la dezvoltarea comunei, cât și la îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Primarul Comunei prahovene Tomșani, Mihai Florin Pelin a inaugurat un nou centru pentru copii, realizat din fonduri europene, dotat cu aparatură de ultimă generație care permite copiilor să învețe lucruri noi prin realizarea activităților educative de tip  „Școală după școală”.

Clădirea în care va funcționa centrul de zi pentru copii a fost reabilitată de către Consiliul Județean Prahova în anul 2019.

                               

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader a publicat pe pagina sa o postare prin care îl felicită pe domnul primar Mihai Florin Pelin pentru realizările sale și prin care îi urează succes în implementarea viitoarelor proiecte menite să dezvolte comuna.

‘’ Dezvoltarea județului Prahova continuă!

La Tomșani a fost inaugurat un nou centru de zi pentru copii.

Înființarea noului centru a fost realizată cu fonduri europene, va funcționa în incinta unei clădiri reabilitate de Consiliul județean Prahova în 2019 și este dotat cu aparatură de ultimă generație altfel încât copiii să poată învăța lucruri noi prin activități educative interactive, de tip „Școală după școală”, iar persoanele care se vor ocupa de dezvoltarea potențialului individual al acestora vor fi atât din comuna Tomșani, cât și voluntari din rândul studenților din diferite domenii în funcție de activitățile specifice.

Am încredere că primarul

Mihai Florin Pelin

va continua să contribuie la fel de eficient la dezvoltarea comunității din Tomșani și îi urez mult succes, pe această cale!

#dezvoltămPrahova

#pentruprahoveni

#iubescPrahova‘’

☑ Dezvoltarea județului Prahova continuă!🇪🇺 La Tomșani a fost inaugurat un nou centru de zi pentru copii. 🇪🇺ℹ…

Publicată de Bogdan Toader pe Joi, 25 iunie 2020

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.