Celebrul infractor Luigi, amănunte explozive în campania electorala din Prahova. Incendieri, trafic de persoane, alte infracțiuni

25 septembrie 2020  |  09:28  |  👁 948 Vizualizari


Scenariu desprins parcă din filmele cu mafioţi. Unul dintre cei mai periculosi infractori din Prahova povesteşte cum, la comanda candidatului la Primăria Câmpina, Alin Moldoveanu, a incendiat apartamentul unui politician PNL din Bârlad și a dus mai multe fete să se prostitueze în străinătate.

România TV a prezentat niște înregistrări în care candidatului independent la Primăria din Câmpina i se aduc acuzații extrem de grave.

„Să vină domnul fost primar Alin Moldoveanu să spună dacă are cunoștință de un incident care a avut loc la Bârlad acum câțiva ani, în care un alt politician din PNL, care avea mai multe firme, trebuia să fie călcat de…Adică, urma într-o zi de luni să vină autoritățile, în speță DNA și cu ANAF, să-i facă niște controale la firmele pe care le avea pentru suspiciuni de evaziuni și fraude din astea. Să spună domnul primar acum sau să vină să dezmintă dacă nu a plătit 3 persoane, 2 bărbați și o femeie, să se ducă să-i incendieze apartamentul politicianului şi omului de afaceri respectiv şi omului de afaceri în acelaşi timp. Li s-a dat cheie duplicat de la apartament. Apartamentul la parter a fost incendiat cu două canistre de benzină de câte 20 kg fiecare. Şi i-am dat foc lu’ ăla frate de a bubuit ăla ziceai că eşti în “Armă mortală 4”.

Apartamentul în cauză aparținea firmei S.C. Donalucii SRL, înființată în 1995 și care a avut ca obiect de activitate comerțul en – gros cu produse alimentare și agricole. Firma a funcționat la adresa str. Trotus, nr. 30, bloc J3, , etaj – PARTER, apt. 22, Bârlad, județul Vaslui, unde ar fi avut loc și incidentul respectiv.

Firma a fost desființată în 2003 de lichidatorul Cezar Munteanu, un personaj controversat și criticat în mediile de afaceri precum și de presa locală pentru atitudinea abuzivă.

Dan Curelaru a reînfințat firma sub denumirea de Donaluci Company S.R.L. cu sediul în str. Episcop Iacob Antonovici nr. 30 B, Bârlad , jud Vaslui.

Declinul firmelor lui Dan Curelaru s-a datorat relațiilor pe care le-a avut în mediul “Mafiei grâului”. Prin intermediul unor persoane influente (cunoscute sub denumirea de “Gruparea Brancusi“) a contractat un transport de grâu din Bulgaria în cantitate de 75.000 t, pentru care a făcut un împrumut bancar de 1,5 mil. dolari. A achitat în avans dar nu a mai primit marfa. A avut 14 dosare în instanță, lucru care l-a afectat iremediabil. Din spusele lui la acea vremei, rezultă că a fost înșelat și “lucrat” chiar de judecatorul sindic Ioan Băcan precum și de lichidatorul Cezar Munteanu, care ar fi făcut interesele adversarilor săi.

– Dar cine e?

– Un politician din PNL, care e om de afaceri din Bârlad, atâta îţi spun deocamdată. Ăla a zis: “Găseşte-mi nişte oameni că mă duc la puşcărie, că-mi găseşte actele. Şi ca să nu mai fie actele, trebuie să dăm foc la acte, să ştergem.”. Şi a luat foc apartamentul. Cine a fost? Infractorii. Faptă rămasă cu autor necunoscut până acum”.

Potrivit sursei citate, Luigi Văsi, un individ pe care presa din Prahova îl descrie drept unul dintre cei mai violenți infractori din judeţ, a fost înregistrat în timp ce povestea trecutul infracţional al bunului său prieten, primarul Alin Moldoveanu, din comuna Poiana Câmpina. Ales în 2016 din partea PNL, Alin Moldoveanu candidează acum ca independent la primăria municipiului Câmpina. Înregistrarea audio descrie cu lux de amănunte şi implicarea edilului într-o reţea de prostituţie care exploata tinere din România în țările din Occident.

„Bă, inclusiv mie mi-a vândut una. Pe Gabi Cioara, hai să-ţi dau un exemplu, la alea trei. Când a venit cu alea trei fete le-am ţinut o lună de zile, frate! Le-am ţinut pe alea începând de la periuţă, pastă de dinţi, ţigări, du-le la solar, du-le la piscină, mâncare nu mai vorbesc. Că a zis Alin că le bagă la produs.

– Zice, bă, fii atent! Trebuie să scot vizele şi drumul pentru tine, ne-a zis la toţi de faţă.

– Pentru că eşti fratele meu îmi daţi 5000 pe fiecare. Gândeşte-te, tu Luigi cel puţin, că Gabi Cioara îmi făcea 20 de mii pe lună. Şi mă duc ca să fac rost de viză, să găsesc să aduc altele, înţelegi, de la… Zic, băi, Aline, eu nu mă bag în astea. Eu nu mă bag în trafic de droguri, de arme sau de femei, nebunule, că te duci la pârnaie odată şi-odată”.

Anul trecut, liberalul Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Câmpina, a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru inducerea în eroare a anchetatorilor, după o plângere pe care chiar edilul a depus-o împotriva unui echipaj de Poliție din Tulcea.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.