Cele mai ridicole încălțări ale sezonului

3 septembrie 2019  |  08:05  |  👁 1041 Vizualizari


De foarte multe ori ajungem să cheltuim o mică avere pentru câte un accesoriu de care nu numai că nu avem nevoie, dar mai are și un aer ridicol. Oare chiar merită?

O prietenă îmi spunea, recent, că i se pare că designerii au început să ne ia la mișto – să ne gândim la agrafa pentru păr sub formă de clips pentru bani de la Prada, la rochia imprimată cu dolari de la Moschino, la geanta iepuraș de la Loewe, la traista tip Ikea de la Balenciaga etc.

Cred că adevărul este undeva la mijloc – inspirați de trend-uri cu adevărat demente și de obsesia majoră pentru street style & underground, designerii au început să se gândească din ce în mai mult sau un segment hipsteresc și să lanseze piese cu adevărat ridicole. Singura problemă este că segmentul respectiv nu își permite să arunce cu banii la Prada, ci rupe second-hand-urile, în căutare de comori la preț redus.

Bref, mi s-a părut util să fac o selecție de încălțări nereușite din ultimele colecții. De fapt, ce spun eu aici? Nu, nu sunt nereușite, sunt chiar ridicole, de evitat. Hai să vedem:

Locul 1 cu coroniță – Crocșii roz de la Balenciaga cu aplicații – nu cred că am văzut ceva mai monstruos.

Papucii cu blană și fundă din satin de la Miu Miu – o combinație fatală, de un kitsch absolut.

Cizmele din denim de la Natasha Zinko – cu o proporție imposibilă, mai au și călcâiul gol! Îmi aduc aminte de Discoteca Herăstrău de pe vremuri.

Bascheții cu imprimeu japonez de la Dolce & Gabbana – cu o talpă foarte urâțică și o formă la fel de nereușită, sunt de evitat.

Revelațiile animal print de la Stella McCartney – ce avem noi aici? Cele mai urâte încălțări cu platformă ale sezonului.

Ceva fin și punk de la Christian Louboutin – pfffff! O intenție punk și una dintre cele mai pocite perechi de bascheți pe care le puteați întâlni.

Adidașii cu căpșunici de la Gucci – de ce ai cumpăra așa ceva dacă nu ai 3 ani? De ceee?

sursa:elle.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.