Ceață densă pe mai multe drumuri naționale și autostrăzi din țară. Porturile Constanța Nord și Constanța Sud – Agigea au fost închise

16 ianuarie 2020  |  10:48  |  👁 524 Vizualizari


Pe mai multe drumuri naționale și autostrăzi din țară circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, miercuri seara, din cauza ceții dense, potrivit Centrului Infotrafic. Porturile Constanța Nord și Constanța Sud – Agigea au fost închise.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, miercuri seara, că pe foarte multe drumuri importante din țară circulația rutieră se desfășoară dificil, în condiții de vizibilitate redusă, din cauza ceții dense.

Fenomenul este întâlnit în Capitală, pe autostrăzile A1 București – Pitești; A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu – Agigea. Apoi  artere din județele Constanța, Tulcea, Olt, Dolj, Dâmbovița, Călărași, Bacău, Galați, Iași și altele.

Din cauza ceții dense, au fost închise porturile Constanța Nord și Constanța Sud – Agigea.

Pentru a evita accidentele, șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență, să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere. De asemenea să utilizeze în mod corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare al vehiculului.  Șoferii sunt îndemnați să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

De asemenea, polițiștii atrag atentia pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor, care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

Sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.