Ce spune Alex Velea, după ce Abi Talent s-a filmat cu Anamaria Prodan. Asta da lovitură!

13 ianuarie 2020  |  17:49  |  👁 1965 Vizualizari


Abi Talent se consideră cea mai în celebră vedetă din România, de pe Youtube, dat fiind și susținerea sau vizualizările sale de pe Internet. Alberto, pe numele lui real, este unul dintre cele mai populare personaje din rândul adolescenților așa că, pozele publicate strâng sute de mii de like-uri. El s-a luat recent de celebrul Alex Velea.

Ce spune Alex Velea, după ce Abi Talent s-a filmat cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i s-a alăturat lui Abi Talent în scandalul cu Alex Velea. Ea îi ține apărarea tânărului adolescent. Agentul FIFA s-a întâlnit cu vedeta Youtube-ului într-un restaurant din București împreună cu câțiva prieteni pentru a discuta despre subiectul în care acesta este implicat. Soția lui Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj scurt prin intermediul unei filmări, pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram.

Nu mai știi ce să mai faci și cu cine să te mai filmezi ca să ma intimidezi. Habar n-ai ce relații am eu cu oamenii aștia. Încerci să creezi un scandal mediatic pe care nu poți să-l duci. Îmbârligi lumea și vrei să pui paie pe foc într-un teritoriu sensibil, FAMILIA. Oamenii aștia nu îți știu pârnăiule, dar le vor afla de la mine și atunci ți-ai dat foc la valiză rău. În plus te mai dai și victimă și încerci să îmi inchizi contul. Nu o să reuștești. Aș putea face aceeași mizerie, dar eu nu instig lumea. Eu o distrez”, i-a spus Alex Velea lui Abi.

Alex Velea a aflat ulterior că tânărul Abi ar fi încercat să-i închidă contul de facebook, dar fără prea mare succes, din păcate.

„Abi Talent are 18 ani. Numele său din buletin este Alberto Panțic și face parte dintr-o familie controversată din Buzău – părinții lui stăpânesc mahalaua orașului, iar tatăl său, Julien, s-a răfuit cu clanurile țigănești și a fost suspect într-un dosar de falsificare de bani. Artistul a renunțat la școală în 2015, după ce a terminat clasa a VIII-a la Școala Gimnazială “Ion Creangă” din Buzău – media generală 6,97”, relatează yabbmusic.ro.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.