Care este numărul de telefon unde părinţii şi elevii pot suna pentru detalii despre noul an şcolar

4 septembrie 2020  |  07:48  |  👁 346 Vizualizari


Ministerul Educației a lansat o linie telefonică unde părinții, elevii și studenții pot suna pentru a afla informații cu privire la modul în care se vor desfășura cursurile anul acesta.

Linia Telverde 0800 67 20 31 va fi pusă la dispoziția elevilor, studenților și părinților, în vederea obținerii de informații privind reluarea/desfășurarea procesului şcolar, transmite Ministerul Educaţiei. De asemenea, ministerul a mai lansat o linie dedicată pentru directorii de școli pentru a primi consultanță în materie de accesare a fondurilor europene pentru achiziția de tablete și echipamente medicale.

Linia Telverde 0800 67 20 32 va fi destinată reprezentanților unităților de învățământ preuniversitar de stat și administrației publice locale, cu scopul de a oferi consultanță în materie de accesare a fondurilor europene pentru achiziţia de tablete şi echipamente medicale, precum şi containere sanitare mobile. Ambele linii telefonice, gratuite, vor funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 16:00. Ministerul Educației și Cercetării aminteşte că a lansat recent și portalul educatiacontinua.edu.ro, mijloc complementar de informare directă pentru actorii din sistemul național de învățământ: elevi, studenți, părinți, cadre didactice, precum și pentru alte categorii de public.

Școlile se vor redeschide pe 14 septembrie, cu mai multe reguli care au ca scop limitarea răspândirii virusului.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.