Care este legătura dintre Prințul William, Tina Turner și Prințesa Diana?

7 decembrie 2021  |  07:59  |  👁 287 Vizualizari


Ducele de Cambridge face noi dezvăluiri despre mama sa, Prințesa Diana, cu ocazia unui podcast Apple.
Prinții William și Harry au mii de amintiri frumoase din copilăria petrecută alături de mama lor, Prințesa Diana. Din când în când, aceste momente prețioase sunt împărtășite cu publicul larg, parcă pentru a menține vie în mințile oamenilor imaginea prințesei.
Ducele de Cambridge a vorbit recent despre mama sa și despre dragostea ei pentru Tina Turner, dezvăluind că adeseori obișnuiau să fredoneze hiturile divei americane în timpul drumurilor cu mașina spre școală.
Prințul a acceptat să acorde un interviu pentru seria Time to Walk, o „experiență audio” Apple Fitness+ care încurajează ascultătorii să meargă pe jos, pentru sănătatea lor mintală și fizică. William s-a plimbat pe domeniul Sandringham, o proprietate a Reginei, și a povestit despre influența pe care Diana a avut-o asupra gusturilor sale muzicale:
„Una dintre melodiile pe care mi le amintesc clar și care a rămas cu mine în tot acest timp, și de care până în ziua de azi încă mă bucur în secret, este The Best a Tinei Turner”, a spus Ducele de Cambridge, citat de The Times. „Să stăm pe bancheta din spate și să cântăm așa era un adevărat moment de familie.”
„Mama conducea, cântând din toate puterile”, a adăugat prințul în timpul podcastului. „Uneori îl convingeam și pe polițistul [agentul de securitate] din mașină să cânte cu noi. Cântam și ascultam muzică până ajungeam la porțile școlii, unde trebuia să ne lase.”
William, acum în vârstă de 39 de ani, avea 15 ani când prințesa de Wales a murit într-un tragic accident de mașină.
Prințul spune că el și Kate Middleton au transmis pasiunea pentru muzică mai departe, către copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.
„În majoritatea dimineților, se dă o adevărată luptă între Charlotte și George cu privire la ce melodie să ascultăm.”
În episodul disponibil pe Apple Music, William mai vorbește despre importanța menținerii în formă, a ascultării și a grijii pentru sănătatea mintală, analizează un moment când a fost scos din zona sa de confort, și alege trei dintre melodiile sale preferate, explicând de ce sunt importante pentru el.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.