Candidatul PSD pentru primăria Ploiești-prima apariție la o emisiune LIVE a presei locale

17 iunie 2020  |  15:10  |  👁 632 Vizualizari


Prima apariție la o emisiune LIVE a candidatului PSD pentru Primăria Ploiești

“Trebuie să aducem ploieștenii în prim plan. Nu primăria contează, ci modul în care Primăria se raportează la ploieșteni!” spune Radu Oprea, fostul ministru pentru Mediul de afaceri și Antreprenoriat, declarat oficial ieri candidat al Organizației municipale PSD Ploiești.

Candidatul social democraților a luat parte astăzi la prima sa apariție, din poziția de candidat, în fața jurnalistului Marius Nica de la Observatorulprahovean.ro .

În cadrul acesteia, fostul ministru confirmă ploieștenilor faptul că poluarea reprezintă cea mai mare problemă a Ploieștiului, că este conștient de bugetul “plin de constrângeri” al municipiului și că își dorește să schimbe fața orașului prin intermediul unui management prin obiective.

Acesta a relatat că activitatea Consiliului Local al municipiului Ploiești ar fi fost alta dacă am fi avut un primar care să știe să pună în valoare voința ploieștenilor în fața consilierilor locali.

Radu Oprea mizează pe transparență în cheltuirea banului public și pe o colaborare strânsă cu factorii de decizie din Primăria Ploiești, având pregătită și o primă acțiune, dacă va câștiga alegerile, respectiv convocarea în ședință a tuturor directorilor și șefilor din administrația publică locală, cu mesajul: “De-acum la muncă! Avem multe de rezolvat împreună!”.

Puteți urmări emisiunea în integralitate, accesand acest link https://www.facebook.com/ObservatorulPrahovean/videos/317527335921896/.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.