Candidatul PSD la primăria Câmpina depistat pozitiv: „Voi respecta cu strictețe toate procedurile medicale”

27 iulie 2020  |  07:09  |  👁 747 Vizualizari


Nicolae Moisescu, candidatul PSD la primăria municipiului Câmpina, a fost depistat pozitiv în urma testului COVID-19.
Acesta a facut public un mesaj în care menționează că este asimptomatic, că va respecta toate procedurile medicale care se impun, dar și faptul că toți cei cu care a intrat în contact au fost anunțati de situația în care se află.
”Dragii mei,
Doresc să vă comunic că în urma testului COVID pe care l-am făcut, rezultatul obținut este pozitiv. Am respectat regulile atât de mult cât mi-a stat în putere, însă acest virus nu iartă! Sunt asimptomatic, mă simt bine și voi depăși acest moment. Am luat legătura cu medicul de familie și cu cei de la DSP și aștept noi vești din partea dumnealor. Voi respecta cu strictețe toate procedurile medicale! De asemenea, cu responsabilitate am luat toate măsurile și i-am anunțat pe toți cei cu care am intrat în contact în aceste zile.
Suntem într-un moment în care trebuie să ne întoarcem la valorile care contează cu adevărat: familia și sănătatea fiecăruia dintre noi. Voi rămâne în continuare în cursa pentru Primăria Câmpina pentru că simt că este momentul să îmi asum un rol activ în comunitatea în care trăiesc. Știu că este datoria mea să îmi pun experiența de manager și ceea ce am învățat în acești ani de la oameni, în slujba oamenilor #bineinteles.
Cred că numai cei inconștienți se pot gândi acum la alegeri. Noi, oamenii normali și responsabili, ne gândim în primul rând la sănătate. Fac un apel la responsabilitate! Trebuie să ne protejăm și să respectăm regulile în continuare. O facem pentru noi, pentru copiii noștri, pentru părinți și bunici. Pericolul nu a trecut!
Vă voi ține la curent, aici, în legătură cu evoluția stării mele de sănătate și în legătură cu activitățile pe care le voi desfășura în izolare sau după ce acest pericol va trece.
Vă doresc multă sănătate #bineinteles, dumneavoastră și celor dragi!
Cu transparență și gânduri de bine, al dumneavoastră,
Nicolae Moisescu pentru Campina #bineinteles.”, este mesajul transmis de Nicolae Moisescu.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.