Candidatii PSD Prahova si USR la alegerile parlamentare – singurii care tin legatura LIVE pe Facebook cu cetatenii

15 noiembrie 2020  |  19:30  |  👁 421 Vizualizari


Surprinzator, PSD Prahova și USR  au ceva în comun: sunt singurele partide din Prahova ai căror candidați stau de vorba live pe facebook

Tinand cont de pandemia cu care se confrunta tara noastra, campania pentru alegerile parlamentare a devenit si ea una atipica pentru reprezentantii partidelor. Si cea mai buna modalitate o reprezinta retelele de socializare. Singurii care au abordat acest mod de campanie electorala, prin care pot interactiona cat mai direct si deschis cu cetatenii, sunt candidatii PSD Prahova si USR.

Zilele trecute, presedintele PSD Prahova si, in acelasi timp locul 1 pe lista Camerei Deputatilor, Bogdan Toader, a participat la o conferinta LIVE pe Facebook, prin care si-a prezentat o serie de proiecte si propuneri pentru cetateni, pe care sa le puna in practica in viitorul mandat. De asemenea, in timpul conferintei LIVE, Bogdan Toader si-a aratat si disponibilitatea de a le raspunde cetatenilor la intrebarile puse de acestia in comentarii.

De remarcat faptul ca, Bogdan Toader, si in mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, participa saptamanal la conferinte LIVE, prin care isi prezenta fie, raportul de activitate, noutatile din domeniul administrativ-central, dar si propuneri de proiecte, de asemenea, si ele dezbatute in direct cu cetatenii.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.