Candidat USR-PLUS la municipiu ameninta ca va candida indepentent daca USR va negocia cu alte partide

1 iulie 2020  |  13:14  |  👁 538 Vizualizari


„Îmi iau tălpășița și candidez independent!”- Nu, nu este vorba de candidatul Usr-Plus la primaria municipiului Ploiesti, nu. La noi in oras USR-Plus pare sa traiasca intr-o simbioza cu partidele de dreapta.

Declaratia „Îmi iau tălpășița și candidez independent!” apartine candidatului la primaria municipiului Bacau, Cristian Ghinghes, consilier local și candidat din partea PLUS Bacău. Anuntul lui vine pe seama faptului ca aliații de la USR ar negocia pe ascuns susținerea PMP pentru un deputat.

Redăm mai jos postarea integrala:

„Atât le transmit colegilor din opoziție care duc tot felul de negocieri zilele astea și care împart Bacăul la bucată exact ca politicienii vechi pe care îi critică: în clipa în care veți face alianță sau orice înțelegeri pentru municipiu cu PMP (deci cu Dragoș Ștefan, trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție), eu îmi iau tălpășița, părăsesc alianța și candidez independent, exact ca în 2016.

Deci dacă vreți să scăpați de mine (cum ați încercat în primăvară prin intervenții la centru), știți de aveți de făcut: să vă înțelegeți cu penalii cu care negociați în timp ce publicului îi spuneți că vreți „fără penali în funcții publice”. 

Atât am avut de spus și sper ca semnalul să fie foarte clar pentru toți cei care ar trece cu vederea orice principiu doar ca să obțină vreo funcție sau vreo candidatură comună.”

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.