Calvin Klein Jeans și Calvin Klein Underwear deschid primele magazine în România!

19 iunie 2020  |  05:21  |  👁 0 Vizualizari


Calvin Klein Jeans și Calvin Klein Underwear există din 15 iunie la București Mall și Park Lake City. Merită să le vizitezi.
Dacă ești un adevărat fan al celebrelor imagini din reclamele Calvin Klein, care au făcut istorie, ei bine, ai acum posibilitatea să îți și achiziționezi piesele preferate semnate CK Underwear pentru tine și partenerul tău.

Într-un spațiu de 95 mp, în Park Lake Shopping Center te așteaptă produsele din colecțiile de primăvară-vară 2020, piese emblematice, esențiale, reimaginate, care își vor găsi cu siguranță un loc special în garderoba ta. Texturile lenjeriilor de corp sunt atrăgătoare (touch-me), culorile captivante iar imprimeurile sunt de-a dreptul artistice! Nu uita că unul dintre trendurile acestui sezon propune să purtăm lenjeria la vedere, așa că, nu mai sta pe gânduri și alege-ți una semnată CK.

Noul magazin Calvin Klein Jeans în schimb se află în București Mall, într-un spațiu de 160 mp unde poți găsi cele mai recente colecții CK, CK Jeans, CK Footwear & Accessories dar și CK Underwear pentru femei și bărbați. Dacă ai un stil foarte personal și îți asculți mereu propria voce interioară, atunci Calvin Klein Jeans este pentru tine! Pentru colecția de primăvară-vară 2020, Calvin Klein Jeans sfidează granițele cu noi piese emblematice, îndrăznețe, în timp ce îmbățisează inclusivitatea cu stiluri esențiale disponibile în toate măsurile. Colecția CK Footwear & Accessories este de asemenea una memorabilă, distinctivă dar și funcțională în același timp.

Mai trebuie să știi un lucru foarte important, și anume că echipa Calvin Klein a luat toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților.

Nu în ultimul rând, vei descoperi că cele două magazine, Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Jeans, prezintă cel mai recent concept de design, marca Calvin Klein, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă dar și cu detalii în culori pop-up, atât de reprezentative pentru brand.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.