Bombă în showbiz! Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu cei doi sărutându-se şi ţinându-se de mână

7 iulie 2020  |  06:40  |  👁 1930 Vizualizari


În plin proces de divorţ, Andreea Bălan trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni şi par foarte îndrăgostiţi unul de altul.

Weekend-ul trecut, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să-și asume relația și să iasă împreună în public. Cuplul a fost prezent în stațiunea Vama Veche, unde a arătat o poftă nebună de distracție. Îmbrăcată sexy, cu o fustă scurtă, bluză și șapcă, ultimele două accesorii de culoarea roz, artista și-a “sufocat” cu îmbrățișări noul iubit, potrivit imaginilor

Cei doi au dansat până la epuizare, s-au sărutat, au stat îmbrățișați, și-au șoptit vorbe dulci la ureche, iar, ocazional, tânărul a atins cu mâinile posteriorul partenerei sale.

Andreea Bălan, despre procesul cu George Burcea

Andreea Bălan face primele declaraţii despre procesul cu George Burcea. Vedeta a mărturisit că a cerut custodie exclusivă a fetiţelor, însă în ultimele luni, actorul se implică în creşterea micuţelor, iar cântăreaţa ar fi dispusă să ajungă la o înţelegere.

Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc.

Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el.

Pensia alimentară este obligatorie, nu i-o cer eu. Așa e legea. Pentru mine este important să fie alături de fete, deoarece o pensie alimentară nu suplinețte lipsa tatăluiși a soțului dintr-o casă.

Atunci când vorbim, vorbim doar despre fete și foarte puțin. Adică mă anunță când vine… De obicei, vine în fiecare sâmbătă„, a declarat Andreea Bălan pentru Viva.ro.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.