Bombă cu trei zile înainte de finala Cupei Mondiale! Messi a lipsit de la antrenamentul Argentinei din cauza unei accidentări

16 decembrie 2022  |  06:38  |  👁 175 Vizualizari


Cu doar trei zile înainte de finala Cupei Mondiale dintre Argentina și Franța, sud-americanii primesc o lovitură grea. Leo Messi (35 de ani) nu s-a antrenat alături de echipa lui Lionel Scaloni.

Se pare că starul argentinian a resimțit un disconfort în zona tendoanelor, motiv pentru care nu s-a antrenat alături de echipă.

Leo Messi nu s-a antrenat cu Argentina! ”Fiori” pentru sud-americani.

Dacă Lionel Scaloni va putea conta pe Angel Di Maria, una dintre ”vedetele” din echipa sud-americanilor, emoțiile vor continua în ceea ce privește situația lui Leo Messi, cel puțin până la apariția unui anunț oficial: ”Nu există niciun dubiu că albiceleștii își vor ține respirația pentru următoarele ore”,mai notează sursa citată.

Vestea vine după ce Leo Messi a fost surprins în timpul semifinalei cu Croația ținându-se, în repetate rânduri, de picior, semn că a resimțit încă de atunci un disconfort. După calificarea în finală, Leo Messi a asigurat că totul este în regulă, a mai scris publicația citată.

Întrebat despre finala de duminică, argentinianul a promis că echipa lui va da totul pe teren. „O să dăm absolut tot ca să câștigăm Cupa Mondială. Dar până atunci, haideți să ne bucurăm de acest moment grandios”, a răspuns Messi.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.