Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, către liberalii de la conducerea Ploieștiului: “Lăsați politica de Dâmbu! Amintiți-vă și de ploieșteni!”

13 aprilie 2022  |  06:24  |  👁 309 Vizualizari


Președintele filialei prahovene a Partidului Social Democrat, Bogdan Toader, îi îndeamnă pe liberalii aflați la conducerea Primăriei Ploiești, dar și pe consilierii municipali PNL, să lase politica de Dâmbu și să își amintească de jurământul pe care l-au depus imediat după alegerile de la finalul lui septembrie 2020. Liderul social-democraților prahoveni a făcut referire la cel mai nou scandal izbucnit între consilierii liberali și edilul șef al Ploieștiului.

“Gata? Ați terminat cu Revoluția de la Ploiești, domnilor liberali? De oraș cine se ocupă? Ploieștenii au vrut ALTCEVA, la alegerile din toamna lui 2020!
Ploieștenii l-au vrut înapoi pe Andrei Volosevici, căruia i-au făcut cadou, în urma scrutinului din 27 septembrie, și un Consiliu Local favorabil. Dar socoteala de la urne nu s-a potrivit cu cea din târgul lui Caragiale!

Ploieștenii au parte, însă, de circ, groază și penibil, toate extrem de vizibile în relația dintre consilierii municipali PNL, primarul Volosevici (PNL) și viceprimarul Nicodim (tot PNL)!

Asistăm, zilele acestea, la o nouă izbucnire de orgolii între membrii aceluiași partid care au jurat, în 2020, că vor fi în slujba ploieștenilor și că interesele cetățenilor vor fi mai presus decât orice disensiune politică.
Consilierii locali și Executivul – Primăria Ploiești – au obligația să lucreze împreună, cu atât mai mult cu cât s-au aflat în aceeași barcă la alegeri.
Ați ajuns deja aproape de mijlocul mandatului. Ce ați făcut din ceea ce ați promis ploieștenilor? Lăsați scandalurile și apucați-vă de treabă, măcar acum!
Colaborați, nu vă mai apostrofați reciproc, pe la colțuri, pentru că nu asta vor ploieștenii de la domniile voastre! Vor proiecte demarate și finalizate, vor fonduri europene pentru oraș, vor curățenie și siguranță pe străzi! Lăsați politica de Dâmbu! Amintiți-vă și de ploieșteni!”, i-a îndemnat Bogdan Toader pe liberalii aflați acum la conducerea municipalității ploieștene.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.