Bogdan Toader, președintele CJ Prahova continuă dotarea Spitalului Județean cu aparatură medicală de ultimă generație!

3 decembrie 2019  |  21:06  |  👁 519 Vizualizari


Astăzi, trei dintre Secțiile Spitalului Județean de Urgență Ploiești au primit aparatură de ultimă generație, continuându-se, astfel, procesul de modernizare a celui mai mare spital din județul Prahova.

Bogdan Toader este primul președinte al Consiliului Județean Prahova care și-a asumat un proiect amplu de dezvoltare a sistemului medical prahovean, prin investiții majore și o preocupare constantă fată de calitatea serviciilor medicale oferite pacientilor.

,,Dotarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești cu aparatură medicală performantă continuă!

Săptămâna aceasta, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, au fost livrate 3 stații cu 2 injectomate și 2 infusomate. Acestea au fost repartizate pe secțiile ATI Cardiologie, Nefrologie și Interne II ale Spitalului Județean de Urgență Ploiești, fiind achiziționate cu fondurile alocate de Ministerul Sănătății, sub conducerea Sorinei Pintea.

Sistemul Injectomat + Infusomat poate fi utilizat de asistentul medical la recomandarea medicului atât în tratamentul adulților, cât și al copiilor, principalii beneficiari fiind bolnavii cardiaci, diabetici sau antiaritmici. Principalul beneficiu al acestui sistem este faptul că se folosește pentru administrarea unei concentrații constante a unui medicament atunci când este necesară administrarea continuă a acestuia.

Pe toată perioada mandatului meu, sănătatea prahovenilor rămâne principala mea prioritate și voi continua finanțarea achiziției de echipamente și noi dotări pentru spitalele aflate în administrarea Consiliului Județean Prahova.” a conchis Bogdan Toader.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.