Bogdan Toader face apel către aleșii ploieșteni pentru scoaterea Cartierului Mitică Apostol din noroi

28 mai 2020  |  08:48  |  👁 1166 Vizualizari


Cartier al Ploieștiului, Mitică Apostol – Ploiești Vest arată mai degrabă ca un sat aflat într-o zonă defavorizată.

Promisiunile electorale ale aleșilor locali, au lăsat locuitorii ploieșteni din acest cartier al orașului, cu ochii în soare.

Modernizarea infrastructurii reprezintă un prim pas pentru normalitate, într-un municipiu care se dorește a fi printre cele mai dezvoltate din România.

Însă acest lucru a întârziat să apară din partea Primăriei Ploiești, așa că, cel care a luat atitudine, este Bogdan Toader, șeful CJ Prahova.

Președintele Consiliului Județean Prahova este de părere că aleșii locali ploieșteni, indiferent de coloratura politică, trebuie să se solidarizeze pentru asfaltarea străzilor din Cartierul Mitică Apostol.

,,Asfaltarea Cartierului Mitică Apostol trebuie să reprezinte o PRIORITATE pentru Primăria Ploiești!

Miile de locuitori ai cartierului ploieștean Mitică Apostol așteaptă de ani buni ca administrația locală să își îndrepte atenția și asupra lor. Am fost abordat, de multe ori, de ploieșteni care locuiesc în acest cartier și care vor să intre în rândul lumii, să aibă parte de rețelele pe care ar fi trebuit să le aibă deja, de o bună bucată de vreme!

De aceea, indiferent de culoarea politică, îi rog pe toți aleșii locali să voteze, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local al municipiului Ploiesti, pentru alocarea sumei de 9.299.895 lei în scopul demarării lucrărilor de asfaltare în  cartierul Mitică Apostol.

Acest proiect de hotărâre merită susținut cu unanimitate de voturi pentru că locuitorii din acest cartier plătesc impozitele și taxele reglementate la nivelul municipalității, însă nu beneficiază nici pe departe, după atâția ani, de condițiile pe care le merită!

Aștept de la consilierii locali, indiferent ce partid reprezintă, să trateze cu responsabilitate această situație și să dovedească că acționează în slujba cetățenilor!

Oamenii s-au săturat de vorbe. Vor fapte!” spune Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.