Bogdan Toader, deputat PSD: Cu exceptia lui Mircea Rosca (PNL), niciun parlamentar al puterii nu a votat proiectele propuse de PSD pentru Ploiesti

10 martie 2021  |  16:55  |  👁 437 Vizualizari


Proiectele pentru Ploiești, abandonate de parlamentarii Puterii!

Votul din Parlament pe amendamentele la Bugetul de stat propuse de parlamentarii PSD Prahova a scos la iveală cui îi pasă, de fapt, de alegători!

Inclusiv cele două amendamente privind alocarea de fonduri de la Bugetul de stat destinate municipiului Ploiești – pentru finalizarea stației de epurare și pentru achiziția de tramvaie noi – au picat la vot! Acesta nu au fost susținute nici măcar de parlamentarii de Prahova aleși pe listele partidelor de la Putere!

Cu o singură excepție: domnul deputat Mircea Roșca, de la Partidul Național Liberal, care a votat „pentru” la votul amendamentelor propuse de PSD! A pus mai presus de interesul partidului interesele prahovenilor și, prin urmare, îl felicit!

Propunerile parlamentarilor PSD Prahova au fost susținute și de către deputatul Adrian George Axinia (AUR), care, de asemenea, a votat toate amendamentele noastre și căruia îi mulțumesc pentru sprijin!

Bogdan Toader,

Deputat PSD PRAHOVA

Presedinte PSD PRAHOVA

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.