Blejoi: Lucrările la Școala Ploieștiori sunt aproape de final

24 august 2020  |  08:11  |  👁 487 Vizualizari


Lucrările la Școala Ploieștiori sunt aproape de final. A fost consolidată cu totul, am schimbat instalațiile sanitare și electrice, dar și sistemul de supraveghere video.

Anunțul a fost făcut de primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, pe pagina sa de Facebook:

”Mă bucur că elevii noștri se vor întoarce la cursuri intr-o clădire complet renovată, care are toate facilitățile necesare. Deja lucrăm la organizarea sălilor, astfel încât să respectăm criteriile epidemiologice și copiii să fie în siguranță. Așa cum am mai spus, traversăm o perioadă dificilă și depinde doar de noi să rămânem sănătoși. Am să fac tot ce imi stă în putere pentru siguranța comunității noastre.”
#BlejoiulNostru #Educație

Lucrările la Școala Ploieștiori sunt aproape de final. A fost consolidată cu totul, am schimbat instalațiile sanitare și electrice, dar și sistemul de supraveghere video. Mă bucur că elevii noștri se vor întoarce la cursuri intr-o clădire complet renovată, care are toate facilitățile necesare. Deja lucrăm la organizarea sălilor, astfel încât să respectăm criteriile epidemiologice și copiii să fie în siguranță. Așa cum am mai spus, traversăm o perioadă dificilă și depinde doar de noi să rămânem sănătoși. Am să fac tot ce imi stă în putere pentru siguranța comunității noastre. #BlejoiulNostru #Educație

Publicată de Dumitru Adrian pe Duminică, 23 august 2020

sursa: facebook

Adrian Dumitru

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.