BAC 2020: Absolvenții de liceu susțin astăzi ultimul examen de bacalaureat – proba la alegere a profilului și a specializării

25 iunie 2020  |  05:51  |  👁 106 Vizualizari


Prima sesiune de bacalaureat din acest an se încheie astăzi, 25 iunie 2020, cu proba la alegere a profilului și a specializării. Absolvenții de liceu susțin examenul la Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – din aceste materii au putut alege elevii de la profilurile real, tehnic, resurse naturale și protecția mediului, precum și de la militar – sau la Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – discipline dintre care au avut de ales una absolvenții de la profilurile umanist, servicii și de la vocațional.

Examenul începe la ora 9:00, iar candidații au la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele.

Primele rezultate de la Bacalaureat vor fi afișate pe 30 iunie, iar candidații nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații până pe 1 iulie la ora 12:00.

Amintim că acesta este primul bacalaureat organizat în condiții stricte din punct de vedere sanitar, în contextul pandemiei COVID-19, și primul la care notele vor fi anonimizate.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.