Atac dur al deputatului PSD Andrei Nicolae la adresa Guvernului PNL

andrei nicolae atac dur la adresa guvernului pnl
11 iunie 2020  |  12:51  |  👁 950 Vizualizari


tac dur al deputatului PSD Andrei Nicolae la adresa Guvernului: Masurile intarziate si neconcludente ale Guvernului in ceea ce priveste combaterea Covid-19 au dus la inducerea starii de frica in randul oamenilor, la destabilizarea economiei si la ingradirea drepturilor si libertatilor cetatenesti, in opinia deputatului Andrei Nicolae.

Acesta adresează pe facebook-ul său o întrebare retorică: „Ce au făcut?”

⚕🔬Au testat puțin, târziu și neconcludent, deci nu ne-au oferit date concrete despre pericolul cu care ne confruntăm.

⚠️Au indus panică și au creat discriminare. Au pus incompetenți în funcții de decizie și au dat tunuri cu materiale sanitare.

⛔✈Au oprit economia, dar au permis specula. Au sistat zborurile și au omorât turismul dar, au creat culoare speciale pentru exportul forței de muncă.

⁉️🏥Au închis spitale întregi și au negat dreptul la sănătate ale unor pacienți cronici, dar au internat forțat pacienți asimptomatici.

🔞Au interzis bucuria ceremoniilor de final pentru generațiile care termină acum liceul, dar ei s-au petrecut cu trabucuri și băuturi fine în instituții oficiale, fără respectarea măsurilor impuse chiar de ei.

💱💶Au despăgubit prieteni politici cu sume enorme dar pensionarilor și copiilor le spun că sunt pomanagii și că nu au bani pentru respectarea legii.

Ne-am temut de necunoscut și de amploarea unei pandemii nemaiîntâlnite la noi de aproape un veac. Am învestit un guvern…

Publicată de Andrei Nicolae pe Joi, 11 iunie 2020

 

#GuvernulVid

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.