Apple actualizează iOS, cu suport pentru noile baterii MagSafe

20 iulie 2021  |  06:25  |  👁 261 Vizualizari


Cel mai nou update al sistemului de operare care stă la baza iPhone-urilor aduce suport pentru bateriile wireless MagSafe, anunţate recent de Apple.

 

În urmă cu doar o săptămână, Apple anunţa MagSafe Battery Pack, o baterie wireless care se ataşează pe spatele iPhone 12 pentru a oferi câteva ore în plus de autonomie.

Acum, compania americană lansează şi suportul software pentru bateriile care vor fi intra în curând pe piaţă, suport care este livrat prin intermediul unei noi versiuni de iOS, cu numărul 14.7.

Acelaşi update mai aduce câteva mici noutăţi. Printre acestea, posibilitatea configurării cronometrului difuzorului HomePod de pe iPhone, prin intermediul aplicaţiei Home, ca alternativă la comanda vocală.

Cu aceeaşi ocazie, Apple lansează WatchOS 7.6, un update pentru ceasurile inteligente ale companiei care implementează aplicaţia cu funcţie de EKG. Aceasta va notifica utilizatorul în cazul în care este depistat un ritm neregulat al bătăilor inimii.

Neobişnuit este că Apple nu a lansat şi un update de iPadOS cu aceeaşi ocazie, sistemul de operare pentru tabletele iPad rămânând deocamdată la versiunea 14.6. De regulă, iOS şi iPadOS erau actualizate împreună.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.