Anunțul făcut de Lidl chiar înainte de Paște

27 aprilie 2021  |  11:16  |  👁 366 Vizualizari


Anunțul făcut de Lidl chiar înainte de Paște. Românii vor da năvală, patronii au luat decizia potrivită. Ce se întâmplă în magazinele germane, citiți în articolul de mai jos.
Suprpriză la Lidl pentru paște. Ce oferte pun la bătaie magazinele nemțești din toată țara
Anunțul făcut de Lidl chiar înainte de Paște. Românii vor da năvală, iar patronii nemți vor fi mulțumiți că au luat decizia corectă.
Magazinele LIDL au intenția să își suprindă clienții cu noi oferte chiar înainte de Paște. Astfel, toate magaznele din țară au publicat deja noile cataloage, iar pe lângă prețuri extrem de mici, clienții vor avea la dispoziție și noi produse.
Clienții care dispun de aplicația LIDL Plus probabil știu deja ce îi așteaptă la raft, pentru că LIDL România are grijă mereu să publice ofertele speciale în primă fază, pe această platformă.
Clienții care nu au aplicația LIDL PLUS pot vedea însă ofertele speciale pe site-ul LIDL România. Printre oferte se numără prețurile reduse, dar și noi produse. Toate ofertele sunt valabile în magazinele din întreaga țară, astfel că  oricine poate profita de ele, însă în limita stocurilor disponibile. Cine nu se grăbește este foarte posibil să rămână fără produsele dorite.
LIDL are produse tradiționale de Paște
În plus, pentru cei care nu și-au cumpărat încă de Paște produsele tradiționale, LIDL le pune la dispoziție produse special gătite pentru sărbătoarea Învierii Domnului.
Astfel, clienții care nu au prea mult timp de pierdut în bucătărie nu trebuie să facă altceva decât să meargă la LIDL și să achiziționeze mâncarea dorită, evident, la un preț deosebit.
Ce oferte mai sunt la LIDL, tot pentru Paște
Cei care se întreabă ce produse pot găsi la LIDL pentru Paște, ei bine, pentru  un Paște la pădure, se găsește tot ce este nevoie pentru o ieșire de succes. Se găsește inclusiv geantă termoizolantă, pe care o găsiți la LIDL, la prețul de 40 de lei.
Geanta termoizolantă are o capacitate de 35 de litri și compartiment de băuturi detașabil. De asemenea, geanta termoizolantă este  disponibilă în mai multe culori.
Produse distractive la LIDL
Tot pentru aceia care vor face paștele în aer liber, LIDL le pune la dispoziție un set de badminton la prețul de 60 de lei. Oferta este pentru cei care vor să facă mișcare, să se distreze de paște.
Cei cărora le este frică de țânțarii care vor apărea în câteva săptămâni, LIDL le oferă o brățară anti-țânțari. Aceasta funcționează pe bază de uleiuri naturale esențiale, marca Bengal Green.
Ce program are LIDL de Paște
O astfel de brățară costă 10 lei, iar în preț se încadrează și două rezerve. Programul LIDL va fi redus sâmbătă, iar în prima și a doua zi de Paște magazinele din toată țara vor fi închise.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.