Anunț-surpriză din Barcelona: Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira! Ce i-a cerut imediat artista, după ce l-a prins în fapt

2 iunie 2022  |  07:41  |  👁 361 Vizualizari


Concret, fundașul Barcelonei a fost acuzat de infidelitate într-un articol publicat miercuri în cotidianul catalan El Periodico.

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira

Potrivit sursei, fotbalistul trece de ceva timp „printr-o criză sentimentală”, motiv pentru care ar fi înșelat-o pe cântăreață. După ce l-ar fi prins în fapt, Shakira i-a cerut lui Pique să se mute singur în apartamentul lui, lucru cu care apărătorul a fost de acord.

Episodul s-a petrecut acum câteva săptămâni, iar de atunci și până acum Pique locuiește singur.

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas”, a menționat sursa.

Gerard Pique și Shakira nu sunt căsătoriți

În cadrul unui interviu acordat recent, de dinaintea episodului de mai sus, Pique a explicat de ce nu a cerut-o încă de soție pe Shakira. Potrivit fotbalistului, artistei nu îi surâde conceptul de căsătorie, iar el s-a conformat.

„Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți”, a explicat Pique, potrivit Mundo Deportivo.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.