Andrei Volosevici, maturul responsabil de eșecul Adrian Dobre

8 februarie 2020  |  01:12  |  👁 1291 Vizualizari


Setea după un bun gospodar a creat la Ploiești o himeră. Un ideal de edil identificat de ploieșteni în preajma unui rău mai mic.

După principiul înfometatului, căruia orice mâncare i-ai da, i se pare bună, Ploieștiul a avut nenorocul să ajungă sat fără câini, până ce un pospai peste fața hâdă a incompetenței a scos la lumină profetul.

Se spune că doar cine nu muncește, nu greșește. Probabil că așa este, însă atunci când devi garantul unui succesor al tău ești direct responsabil de reușita sau eșecul acestuia.

Așa a făcut și Andrei Volosevici, considerând ploieștenii, niște cobai, pe care să își testeze alegerile nereușite.

Trofeul PNL Prahova a avut și el la rândul său un mandat de primar eșuat în datorii, dar cum românul uită repede, după Volosevici, potopul.

Salvatorul Ploieștiului, fostul PD-L-ist, Andrei Volosevici a fost acolo când cea mai neagră perioadă a austerității băsiste se așternea peste România!

Andrei Volosevici a fost primar, pe vremea când prietenul să Adrian Dobre, din calitatea de prefect punea lacătul pe spitalele din Prahova.

Andrei Volosevici a fost acolo când șefa sa, Roberta Anastase frauda votul la legea pensiilor, în Camera Deputaților.

Andrei Volosevici era susținător PD-L-ist înrăit al celor care tăiau pensiile și salariile românilor.

Andrei Volosevici era primarul și colegul acelor oameni din primăria Ploiești, cărora li se tăiau salariile cu 25% și nu a empatizat cu ei.

În iarna lui 2011 – 2012, zeci de zile, ploieștenii i-au cerut demisia în fața primăriei, iar presa vremii scria că după 3 ani și jumătate de mandat, Andrei Volosevici a condus defectuos Ploieștiul.

Fostul primar a îndatorat ploieștenii cu 40 de milioane de euro, pentru a reabilita electoral câteva blocuri și pentru a împânzi Ploieștiul cu parcări din dale înierbate.

Despre tunurile găunoase ale adminsitrației Volosevici – PD-L, vorbim pe larg într-un material viitor.

Revenind la incompetența actualului primar, lui Andrei Volosevici, prietenul său și omul căruia Adrian Dobre îi datorează fotoliul de la primărie, vina îi aparține în totalitate.

Merită oare un om care și-a bătut joc de ploieșteni cu imaturitatea despre care vorbește chiar noul său șef de la PNL Prahova, să ajungă iar primarul Ploieștiului?

Ploieștenii își permit riscul unui nou compromis, alegând iar, răul mai mic, care poate s-a maturizat între timp?

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.