Alimentele pe care să le consumi pentru un ten de porțelan

30 noiembrie 2021  |  11:30  |  👁 387 Vizualizari


Regimul alimentar este cel mai trecut cu vederea factor ce cauzează probleme ale tenului. Iată ce trebuie să consumi pentru un ten de porțelan!
Îți dorești un ten de porțelan? Cine nu își dorește? Câteodată, folosim creme și tratamente costisitoare, dar trecem cu vederea un factor esențial în lupta cu acneea și alte probleme ale tenului: dieta. Iată 9 alimente pe care să le consumi pentru a obține un ten de porțelan!
Lămâi
Am mai vorbit despre beneficiile unui pahar de apă cu lămâie de dimineață, atunci când te trezești. Apa cu lămâie îți va detoxifia corpul și îți va ajuta sistemul digestiv să scape mai repede de toxine.
Cartofi dulci
Cartofii dulci sunt plini de beta-caroten și te vor ajuta să obții un ten mai luminos și mai radiant. Vitamina A și Vitamina C, și ele prezente în acest aliment, te ajută în lupta împotriva radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea pielii.
Migdale
Migdalele reprezintă una dintre cele mai sănătoase gustări – și au beneficii și pentru tenul tău. Sunt pline de vitamina E, care este, practic, cel mai important nutrient în lupta cu problemele tenului.
Semințe de chia
Semințele de chia sunt pline de antioxidanți, de fibre și minerale, dar și de acizi grași esențiali. Acizii grași esențiali îi dau tenului tău acea strălucire de care are nevoie!
Ananas
Ananasul este, într-adevăr, un aliment minune! Ananasul îmbunătățește digestia, reduce inflamația și elimină toxinele din corpul tău. De asemenea, este plin de vitamina C!
Sfeclă
Sfecla este plină de antioxidanți, care luptă împotriva îmbătrânirii și păstrează pielea tânără și fermă. Combinația de minerale și vitamine pe care o conține sfecla stimulează producția de noi celule ale pielii.
Spanac
Spanacul este foarte bogat în vitamina A, care este necesară pentru dezvoltarea sănătoasă a pielii și a părului. De asemenea, spanacul conține și foarte multă vitamina C, vitamină potrivită pentru a stimula producția de colagen a corpului.
Smochine
Micile semințe ale acestor fructe sunt pline de nutrienți care ajută la curățarea tractului digestiv de toxine și mucus. Cu toate acestea, smochinele conțin foarte mult zahăr, așa că nu ar trebui să consumi foarte multe pe zi.
Curmale
Curmalele au un conținut ridicat de fibre și sunt bogate în cupru, un mineral care ajută corpul să absoarbă mai bine fierul și să producă mai mult colagen.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.