Alianța USR – PNL BUBUIE: deputatul USR Emanuel Ungureanu CERE ca Ludovic Orban să fie AUDIAT de procurori

Premierul Ludovic Orban sustine un discurs in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura intitulata "Guvernul Orban/ PNL- privatizarea democratiei romanesti", la Palatul Parlamentului, miercuri, 5 februarie 2020. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

6 iulie 2020  |  08:21  |  👁 722 Vizualizari


Alianța USR – PNL pentru Primăria Capitalei ar putea sări în aer, după un atac al USR.  Premierul Ludovic Orban ar trebui audiat de procurori în cazul Unifarm și al măștilor de protecție, a declarat deputatul USR Emanuel Ungureanu. El spune că va prezenta DNA noi probe în dosarul Unifarm. Între timp, Orban va da azi explicații în Parlament, tot în dosarul Unifarm.

„Românii au înțeles foarte bine că, din păcate, unii au făcut bani în pandemie. Mâine o să merg la DNA cu noi probe în cazul Unifarm și în cazul altor încrengături politico-interlopo-mafiote, care duc din păcate chiar în anturajul premierului”, a declarat la RFI Ungureanu.

El a menționat că va prezenta procurorilor indicii foarte clare și o să ceară audierea unor martori.

„Sunt dovezi care duc foarte aproape de domnul Orban. Vor trebui să-l audieze procurorii și să stabilească în ce măsură intervențiile pe care le-a făcut el pentru acel transport de măști din Turcia la vicepreședintele turc au fost, cum să spun, știind că acele firme au înțelegeri oculte și a fost o înțelegere de tip consorțiu, ca anumită firmă să câștige licitația sau a fost atras el într-o capcană de oameni în care a avut încredere”, a mai spus deputatul USR.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.