Alertă: Poliția face Controale în autobuzele din Ploiești și microbuzele cu navetiști din Prahova pentru a verifica dacă se respectă purtarea măștii. Se aplică amenzi

5 noiembrie 2020  |  10:06  |  👁 525 Vizualizari


Polițiștii au organizat mai multe acțiuni de control pentru verificarea respectării purtării măștii și a păstrării distanței, atât în autobuzele din Ploiești, cât și în microbuzele de pe traseele județene.

Comunicatul IJP Prahova:

„Astăzi, în intervalul orar 07:00-10:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat o acțiune pe DN1B și în municipiul Ploiești pentru verificarea legalității transportului public de persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane.

Astfel de acţiuni sunt desfăşurate pentru prevenirea accidentelor de circulatie, siguranţa rutieră reprezentând o prioritate a activităţii poliţiştilor prahoveni.

Au fost controlate peste 120 de autovehicule dintre care peste 40 de autovehicule destinate transportului în comun.

În urma abaterilor constatate organele de control au aplicat peste 20 de sancţiuni contravenţionale,  în valoare de peste 2.600 de lei.

Recomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să adopte o conduită preventivă în trafic, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren!

Totodată, le recomandăm să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție atât în mijloacele de transport în comun cât şi în celelalte locuri unde este obligatoriu, să nu se expună la riscuri!”

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.