Alegeri cu scandal, în organizaţia PNL Timiş. Ludovic Orban, revoltat: Acolo se aplică „cine nu este cu mine trebuie să fie dat afară”

29 iulie 2021  |  10:37  |  👁 262 Vizualizari


Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a reacţionat după scandalul de la PNL Timiş, unde mai mulţi membri ai partidului au fost suspendaţi, iar modul în care se desfăşoară alegerile este aprig contestat.

  • Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, face parte, alături de senatoarea de Timiş Alina Gorghiu, din „tabăra Cîţu”, în vederea alegerilor pentru şefia Partidului Naţional Liberal.

Ludovic Orban a declarat că este „absolut revoltător” ce se întâmplă la nivelul organizaţiei PNL Timiş, susţinând că „acolo sunt epurări de tip stalinist”. „Au fost suspendaţi din funcţie aproape 20 de membri ai PNL, membri importanţi, membri care au participat la toate campaniile, membri care au contribuit la toate rezultatele bune care au fost obţinute la nivelul judeţului Timiş. Acolo se aplică ‘cine nu este cu mine trebuie să fie dat afară şi nu mai are voie să participe la procedurile de vot’ (…).

La judeţul Timiş s-a brevetat că preşedintele interimar de la judeţ este şi preşedinte interimar la municipiu. El a convocat conferinţa municipală din 3 iulie şi tot el a vrut să o anuleze. Gândiţi-vă ce s-ar întâmpla dacă se convoacă congresul şi mie nu-mi convine care e raportul de forţe şi eu anulez convocarea şi îi trimit acasă pe colegii mei. Aşa ceva nu este posibil, nu este acceptabil. S-au formulat contestaţii la Curtea de Onoare şi Arbitraj care, din păcate, nu sunt soluţionate cu celeritate aşa cum ar trebui să fie soluţionate”, a afirmat Orban.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.