Aglomerație pe A2 pe sensul spre litoral, în zona nodului rutier de la Glina / Circulaţie îngreunată la Drajna, unde a avut loc un carambol cu cinci maşini

18 iulie 2020  |  07:54  |  👁 521 Vizualizari


Traficul rutier este îngreunat, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre litoral, în zona localităţii Drajna, unde a avut loc un carambol cu cinci autoturisme implicate, o persoană primind îngrijiri medicale. Tot pe A2, valorile de trafic sunt în creştere, pe sensul spre litoral, în zona nodului rutier de la Glina, anunţă Centrul Infotrafic, transmit News.ro

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 103+500 de metri, în zona localităţii  Drajna, judeţul Călăraşi, după ce s-a produs un carambol în care au fost implicate 5 autoturisme. Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă.

Totodată, sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.