Afişe electorale cu Iohannis au împânzit Ploieştiul. Nu suntem în campanie, deci, e legal?

6 septembrie 2019  |  10:48  |  👁 332 Vizualizari


Mai sunt vreo două luni până începe campania electorală pentru prezidenţiale, dar asta nu pare să îl împiedice pe preşedintele Klaus Iohannis să se desfăşoare pe blocuri, pe garduri sau pe marginea străzii cu afişe electorale în care se cere votat pentru un al doilea mandat. Să ne înţelegem, nu este singurul care face asta!
Este însă singurul preşedinte în funcţie care ar avea ceva probleme dacă ar fi să fie întrebat care este sursa veniturilor cu care au fost plătite aceste bannere. La partide sau independenţi e simplu: fonduri de la partid sau fonduri proprii.
La al patriei Iohannis, nu prea! Şi asta pentru că Iohannis ar trebui să spună de unde are bani de afişe. Cine îi plăteşte lui afişele?
Nouă ni se pare cel puţin sfidător cum, nefiind membru al vreunui partid şi neavând voie să primească bani de la un partid, în semn de susţinere, preşedintele apolitic şi neafiliat se afişează pe toate gardurile şi pe toate blocurile cu bannere în care îndeamnă la „o Românie normală”.
Acum, zicem şi noi: dacă România normală este cea pe care ne-a oferit-o în ultimii 5 ani, atunci putem crede cu uşurinţă că preşedintele patriei are o problemă de înţelegere a normalitătii, o normalitate în care veninul şi dezbinarea pe care le-a tot semănat nu işi găsesc locul!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.