Adrian Dumitru, primarul din Blejoi anunță deschiderea unui nou magazin Lidl în comună și crearea de noi locuri de muncă

30 ianuarie 2020  |  10:57  |  👁 345 Vizualizari


Iată ca la Blejoi, veștile bune vin aproape săptămânal. După ce primarul comunei a inaugurat un corp de clădire, care să deservească pentru eficientizarea serviciilor administrative în folosul cetățenilor, Adrian Dumitru a anunțat aducerea pe raza comunei sale, a celui de-al doilea magazin Dedeman, din județul Prahova, investiție de 14 milioane de euro, cu o suprafață totală de 12.000 mp, care va aduce bani la bugetul local din taxe și impozite, dar și crearea ne noi locuri de muncă.

Conducerea primăriei Blejoi vine cu o nouă veste bună, de data aceasta, un nou magazin Lidl este aproape gata și urmează a fi inaugurat, la Blejoi.

,,Magazinul Lidl din comuna noastră e aproape gata. Compania caută angajați, iar noi am promis să dăm o mână de ajutor. Cine dorește să lucreze la Lidl Blejoi, poate să lase CV-ul în cutia specială, care se găseste la șantier.”, spune Adrian Dumitru, primarul comunei Blejoi.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.