Adio Raiffeisen Bank! Decizie majoră luată acum, la o lună după scandalul Schengen. Nu s-a mai întâmplat așa ceva

18 ianuarie 2023  |  13:30  |  👁 256 Vizualizari


După scandalul Schengen, Raiffeisen Bank pare să primească lovitură după lovitură. După ce mai mulți români, dar și afaceriști și-au închis conturile la bancă, acum, o mișcare vine și din interior.

După 20 de ani petrecuți la banca austriacă, unul din șefii Raiffeisen a decis să se retragă. Vorbim despre Răzvan Szilagyi, care va părăsi, de la 1 februarie, Raiffeisen Asset Management, compania parte a Raiffeisen Bank.

Încă nu este clar motivul pentru care acesta a luat o astfel de decizie, cert este că a deținut funcții importante în interiorul Raiffeisen Bank de-a lungul anilor.

De asemenea, acesta a mai deținut și alte funcții cheie, iar în continuare este implicat în anumite proiecte destul de mari privind educația financiară.

”Răzvan Szilagyi a decis să se retragă de la Raiffeisen Asset Management. El și-a început cariera de bancher în 2003, în RaiffeisenBank. În 2015, a preluat conducerea Raiffeisen Asset Management. În timpul mandatului să, RAM a fost în poziția de cel mai mare administrator de fonduri de investiții din România, cu peste 6 miliarde de lei în active. Astăzi, RAM este treilea administrator în piață.

Răzvan este membru în conducerea CFA România și a Asociației Administratorilor de Fonduri și este implicat în promovarea și susținerea educației financiare”, a informat Raiffeisen Bank.

Ce spune Răzvan Szilagyi despre plecarea de la Raiffeisen Bank

La rândul său, Răzvan Szilagyi a dezvăluit că își dorește să facă lucruri noi și că preferă să își ia un an liber, timp în care să se gândească la următoare etapă a carierei sale.

Cel mai probabil însă, acesta nu se va întoarce la Raiffeisen, sau cel puțin asta dă de înțeles declarația sa.

”Am petrecut 20 de ani în grupul Raiffeisen, din care ultimii 8 ani la RAM. A fost o perioadă minunată pentru mine, în care m-am dezvoltat profesional și am avut multe realizari.

Am avut ocazia să lucrez și să învăț de la cei mai buni profesioniști, iar călătoria împreună a fost pe măsură. Acum a venit momentul bun pentru schimbare, pentru că imi doresc să fac lucruri noi. Îmi voi lua un timp liber, în care să pot să îmi planific urmatorea etapa a carierei”, a spus Răzvan Szilagyi.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.