ADI Deşeuri a votat astăzi pentru majorarea tarifului de salubritate în Ploiești și alte peste 30 de localităţi din Prahova

14 iulie 2021  |  15:57  |  👁 485 Vizualizari


Cresc tarifele de salubritate în mai multe localităţi din Prahova! Reunită miercuri, după mai multe amânări, adunarea generală care reprezintă primăriile incluse în aşa-zisul sector 2-6 a aprobat, cu majoritate de voturi, solicitare de ajustare a tarifelor transmisă de operatorul Rosal.

Măsura vine în contextul în care operatorul care se ocupă de ridicarea deşeurilor din mai multe localităţi din Prahova reclama că tarifele nu mai fuseseră actualizate de circa trei ani, în condiţiile în care cheltuielile au crescut substanţial în acest interval.

Propunerea deajustare a tarifelor de salubritate a fost aprobată cu majoritate de voturi la şedinţa AGA a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor Ploieşti – Prahova”, conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Ploieşti, care a specificat faptul că „primarul Andrei Volosevici s-a abţinut de la vot, în conformitate cu  împuternicirea primită din partea Consiliul Local al municipiului Ploiești, prin HCL 234/06.07.2021”.

Sectorul respectiv reuneşte 36 de unităţi administrativ-teritoriale.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.