Adevărul despre escrocheria instrumentată de USR și PNL pentru păcălirea românilor

29 iulie 2020  |  11:58  |  👁 1845 Vizualizari


Nenorocirea peste poporul român s-a abătut în 2009, când, după instalarea camarilei portocalii în fruntea guvernului condus de Emil Boc, marioneta păpușarului de la Cotroceni, pe atunci Traian Băsescu, a urmat o perioadă crâncenă de austeritate.

Chiar fostul turnător la Securitate, Traian Băsescu, alias „Petrov” spunea că românii trebuie să strângă cureaua, în timp ce PD-L politiza rând pe rând fiecare instituție a statului, îndatorând România pentru câteva generații.

Vă amintim că artizanii tăierilor de pensii și salarii, de alocații pentru elevi și de burse pentru studenți și cei care au pus lacătul pe spitale, în 2010, și-au dezbrăcat geaca portocalie în vara lui 2014.

Șifonați puternic de măsurile nocive luate pe timpul guvernării Boc, foștii adepți ai lui Băsescu au fost salvați de trocul politic pus la cale de Crin Antonescu și Vasile Blaga.

După ruperea USL, partidul Brătienilor reprezenta o dreaptă firavă a politicii românești, iar PD-L-ul ciopârțit de electorat în așchii, s-a dezintegrat în partide obscure, conduse de cercuri dubioase ale oamenilor lui Traian Băsescu.

Celebrii PD-L-iști Monica Macovei, Roberta Anastase, Elena Udrea, Emil Boc, Adrian Videanu, Radu Berceanu, Gheorghe Flutur, etc. au devenit peste noapte liberali autentici, la PNL, cu mici oscilații și diversiuni, pe la partide precum: Partidul Mișcarea Populară sau Forța Civică.

Cu toată armata lui Traian Băsescu unită la PNL, în spatele lui Klaus Iohannis, manipularea poporului român și simularea unor divergențe i-au adus lui Iohannis două mandate de președinte al României.

La vremuri noi, tot ei!

După alegerile locale din 2016, PNL a fost din nou zdruncinat puternic de valul doi al incompetenței guvernamentale, în frunte cu tehnocratul Dacian Cioloș, oferind prilejul ca PSD să câștige atât alegerile locale cât și alegerile parlamentare.

Așa a luat ființă o nouă formațiune politică mascată în spatele unor ONG-uri și vocea străzii, aparent, fără figure politice marcante, cu oameni noi, sub denumirea de Uniunea Salvați România – USR.

Rând pe rând, măștile USR-iștilor au început să cadă, ieșind la lumină fața hâdă a personajelor din spatele fiecăruia. Fii de foști securiști, colaboratori ai vechii securități și chiar afacerile dubioase ale liderului USR, Dan Barna, scoase la iveală de reporterii RISE PROJECT, înaintea alegerilor prezidențiale din toamna lui 2019 sunt exemplele curate ale celor care strigă hoții.

Vorbim de județul Prahova și remarcăm că organizația județeană a USR este condusă de nimeni altul decât fostul consilier al băsistei Monicăi Macovei, pe numele său, Mihai Polițeanu.

Om nou în politică și fără legături cu băsiștii și PD-L-iștii, Polițeanu denigrează calomnios traseismul PNL – PSD și invers, blamând penalii, blamându-l pe Andrei Volosevici, candidatul PNL, pentru primăria Municipiului Ploiești.

Despre tunurile președintelui PNL Prahova, senatorul căpușă a județului Călărași, demascat de PRO TV, în cadrul emisiunii „România te Iubesc”, conducerea USR Prahova omite să spună ceva.

Se dau cărțile pe față?

Este evident că PNL și USR au legături și origini comune. Urmăriți firul poveștii și vă veți da seama că nu sunt simple coincidențe: Macovei – Polițeanu; Anastase – Volosevici și toate exemplele din țară.

Susținerea unui candidat comun USR – PNL pentru primăria capitalei, în persoana lui Nicușor Dan, a fost doar începutul.

Se pare că apropierea alegerilor locale înfiripă o idilă națională între cele două partide, fără a se mai ține cont de traseism, dosare penale sau oameni noi în politică.

Unde este moralitatea USR? La strămoșul Traian Băsescu?

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.