Adelina Pestrițu, mărturisiri despre operațiile ei estetice: „E important să ne simțim bine în pielea noastră”

25 februarie 2023  |  10:26  |  👁 474 Vizualizari


Adelina Pestrițu le-a vorbit fanilor despre operațiile estetice la care a apelat până acum.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Vedeta are o comunitate care îi urmărește cu atenție proiectele profesionale în care este implicată.

Recent, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, Adelina Pestrițu a vorbit despre operațiile ei estetice. Fanii ei au avut o mulțime de curiozități despre acest subiect, iar vedeta l-a abordat deschis, dezvăluind care sunt intervențiile la care a apelat până acum.

„Am două intervenții: augmentare mamară și rinoplastie. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care mi-l doresc să-l bifez anual, ajung în cabinetul medicului estetician de câte ori simt că este nevoie. Da, am (n.r: intervenție la buze), dar nu-mi place să exagerez, foarte rar intervin în privința lor, mai mult pe zona conturului. În cazul meu, operația de rinoplastie nu a fost doar de ordin estetic, ci și cu niște complicații la bază. S-au rezolvat niște probleme, dar știu că m-am dus tremurând ca o piftie, am fost super panicată, și înainte și după și vreo 3 luni după operație, dacă nu spre un an. După un an pot să spun că am văzut rezultatul final pentru că am apelat la metoda tradițională, nu la laser”, a povestit Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a continuat seria confesiunilor și a recunoscut faptul că nu a fost încă de la început deschisă pe subiectul operațiilor estetice și a explicat și care e motivul. Prin mărturisirile făcute, vedeta își dorește, astfel, să normalizeze discursul din jurul intervențiilor de ordin estetic și să nu mai existe prejudecăți despre persoanele care apelează la acestea.

„Am impresia că ne este frică să vorbim despre botox, operații. E 2023 și încă e gândirea asta. Eu nu aș mai vrea să fie gândirea asta, pentru că e important să ne simțim bine în pielea noastră, fie și în cazurile în care mai avem nevoie de o mică intervenție. (…) Eu n-am simțit nevoia să fiu deschisă de la început pentru că societatea în care trăim e gata să te judece imediat pentru orice ai face, și mai ales când e vorba despre operații estetice sunt mulți care aruncă cu hate doar pentru că ți-ai permis să intri în cabinetul medicului estetician. (…) Este decizia mea, asta am făcut, asta am simțit și o voi face de câte ori voi avea nevoie. Și eu am trăit cu teama asta la început, mi se părea că fac ceva greșit. Nu, nu este nimic rușinos. Mai rușinos e să spui la finalul vieții: „Am trăit după părerea oamenilor și după cum au vrut ei, eu n-am făcut nimic din ce am simțit, am fost o frustrată și o nemulțumită cu mine și cu felul în care am arătat toată viață”, a mai spus Adelina Pestrițu. 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.