Acțiune de dezinfecție la Bănești. Primarul Stoica Gheorghe coordonează întreaga acțiune

30 martie 2020  |  10:24  |  👁 2564 Vizualizari


La nivelul municipiilor, orașelor și și satelor, autoritățile locale iau decizii care se pliază pe fiecare comunitate în parte, în conformitate cu decretarea stării de urgență, precum și a ordonanțelor militare.

În comuna Bănești, primarul Gheorghe Stoica a ales să reducă la minim contactul direct cu cetățenii, astfel încât serviciile publice au fost amânate până la finalul Stării de Urgență, acolo unde acest lucru a fost posibil, iar solicitările cetățenilor privind asistența socială se va efectua doar online.

În plus, primarul a dispus și unele măsuri de dezinfecție a străzilor și centrelor comerciale din comună.

Citiți mai multe aici – Dispoziție privind organizarea modului de primire, prin poștă electronică, a cererilor și documentelor privind asistența socială.

,,Am dispus perierea și dezinfectarea străzilor și centrelor comerciale din Bănești și Urleta, am distribuit ziarul local în care se găsesc informații de prevenire a infectării cu noul virus, le-am oferit cetățenilor declarația pe propria răspundere, precum și măști de protecție. Le mulțumim celor care ne-au oferit ajutorul, respectiv: Poliției, Jandarmeriei și funcționarilor primăriei” a declarat în exclusivitate pentru Max Media, primarul comunei Bănești, Gheorghe Stoica.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.