Accident cu șapte mașini în Prahova. Traficul este blocat pe ambele sensuri

18 noiembrie 2022  |  10:27  |  👁 281 Vizualizari


Un accident în care au fost implicate șapte mașini a avut loc, vineri, în localitatea Bănești din județul Prahova. La acest moment traficul este blocat, iar la fața locului au ajuns echipajele de poliție și medicii, scrie Observatorul Prahovean.
La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale ISU Prahova.Conform primelor date ar fi vorba despre o tamponare în lanț. În cele șapte mașini implicate se aflau 13 adulți și un copil, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.
„Pe DN 1 Ploiești-Brașov, în localitatea Bănești, județul Prahova, pe sensul de mers către Ploiești, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate șapte autovehicule. În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale”, au transmis reprezentanții Infotrafic.
Polițiștii fac verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Traficul este blocat complet pe ambele sensuri de mers.

 

SURSAhttps://www.libertatea.ro/stiri/accident-cu-sapte-masini-in-prahova-traficul-este-blocat-pe-ambele-sensuri-video-4351595

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.