ABJECT! Viorica Dancila, umilita pentru ca e „mama adoptiva”

21 noiembrie 2019  |  10:35  |  👁 627 Vizualizari


CMF: 31190008

Disperarea asa-zisilor liberali pursange, care ar trebui sa aiba o cu totul alta abordare fata de familie si un caracter imaculat, asa cum pretind, arata ca, de fapt, candidatul PSD este exact omul de care le e frica cel mai tare.

Neputand fi santajata cu dosare penale, neavand averi nejustificate si legaturi cu interlopi, atacatorii lui Dancila lovesc si ei in orice se poate, poate-poate reusesc s-o doboare inainte de turul 2. Aria cercului si faptul ca a adoptat un copil sunt singurele defecte pe care soldatii loiali lui Iohannis le-au putut ataca public.

Mediul online a fost acaparat de troli abjecti care, folosind conturi false, raspandesc injuraturi la secunda la adresa Vioricai Dancila. Dupa aria cercului, a venit randul fiului Victor Dancila, copil adoptat, care e trecut prin malaxor doar pentru ca lucreaza. Unde? E irelevant. Orice parinte isi doreste ca odrasla sa ajunga „cineva”, sa fie un om „aranjat”. Doar ipocritii nu recunosc asta. Ipocritii care, cand copilul termina facultatea sau liceul, dau zeci de telefoane la prietenii care detin vreo afacere cat de mica si care le-ar putea angaja fiul sau fiica pe un salariu nu neaparat mare, dar sigur.

Ipocritii s-au gandit ca ar fi o idee nemaipomenita s-o atace pe Dancila prin copilul adoptat, numind-o „mama adoptiva” de 10 ori pe secunda, ostentativ. Ca si cum mama adoptiva ar fi un act de coruptie, iar fiul adoptiv un handicap. Umilinta la care e supusa zilele astea Dancila nu ar fi acceptata in nicio tara civilizata, nici macar intr-o batalie electorala. Oamenii cu pretentii de intelectuali nu ataca la persoana, nu la modul asta si in niciun caz pe un subiect sensibil, precum adoptia. Peste tot in lume, adoptia e un act nobil, la noi e o condamnare.

Daca problema o reprezenta job-ul fiului, aceste hiene ar fi folosit apelatiul „mama”. Dar faptul ca se accentueaza cuvantul „adoptiva” nu reprezinta decat o abjectie ordinara, o schimonoseala sufleteasca.

Ce nu realizeaza acesti „handicapati emotional” e faptul ca multe mame adoptive resimt si ele loviturile incasate azi de Dancila. Dar ce pretentii sa avem de la soldatii unuia care n-a rostit in viata lui cuvantul „copil”, daramite sa creasca unul?

 

 

CMF: 31190008

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.